מה אתם מכינים לארוחת החג? קבלו מתכון מנצח וקל להכנה

עדי נוימן רוטברג

0 1,291

 

בין אם אתם מארחים או מתארחים – המאכל הזה יקשט את שולחן החג ויגרם גם למי ששבע מהגפילטפיש ומהמנות הראשונות – ללקק את האצבעות

מומלץ להכין כמות כפולה – כי רוב המשתתפים, יבקשו תוספת

 

בחרו ב4-5 כרעיים של בשר איכותי

השחימו את חלקי העוף היטב במעט שמן זית

הוסיפו  בצל ושום, מלח ופלפל ושתי כוסות של יין אדום כשר לפסח

טסלו עם תימין ועלי דפנה

הביאו לרתיחה ובשלו על אש קטנה כשעה נוספת

אחרי חצי שעה, הוסיפו פרוסות גזר ופטריות

 

לפני ההגשה פזרו פטרוזיליה קצוצה טריה

חג שמח

 

רוצים מתכונים נוספים לחג? לחצו על הלינק>> הבית הבריא של עדי

 

תזונה בריאה לאמהות לתאומים

 

אולי תאהבו גם עוד פוסטים

השאירו תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם