מה אתם מכינים לארוחת החג? קבלו מתכון מנצח וקל להכנה

עדי נוימן רוטברג

0 77

 

בין אם אתם מארחים או מתארחים – המאכל הזה יקשט את שולחן החג ויגרם גם למי ששבע מהגפילטפיש ומהמנות הראשונות – ללקק את האצבעות

מומלץ להכין כמות כפולה – כי רוב המשתתפים, יבקשו תוספת

 

בחרו ב4-5 כרעיים של בשר איכותי

השחימו את חלקי העוף היטב במעט שמן זית

הוסיפו  בצל ושום, מלח ופלפל ושתי כוסות של יין אדום כשר לפסח

טסלו עם תימין ועלי דפנה

הביאו לרתיחה ובשלו על אש קטנה כשעה נוספת

אחרי חצי שעה, הוסיפו פרוסות גזר ופטריות

 

לפני ההגשה פזרו פטרוזיליה קצוצה טריה

חג שמח

 

רוצים מתכונים נוספים לחג? לחצו על הלינק>> הבית הבריא של עדי

 

תזונה בריאה לאמהות לתאומים

רגע לפני ש'אחרי החגים' מגיע – מוזמנים להצטרף לתכנית הרזיה שפויה ובריאה  בליווי מקצועי צמוד!!

 שתפתח בווטסאפ ב8.4

להרשמה לחצו על הלינק>> תוכנית הרזיה שפויה לאמהות לתאומים או שלישייה

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.