קרמבל תפוחים לראש השנה

0 183
דודה סילביה הייתה אופה את העוגות הכי טובות בעולם. היא הייתה רוקחת, וכילדה נהנתי בעיקר לשבת ולהסתכל על התנועות האלגנטיות שלה בזמן שבישלה.
המתכון הזה היה חביב עלי במיוחד, ואני משתפת אותו אתכם היום לאחר שקצת שיניתי.. ושילבתי אלמנטים בריאים.
תעשו למארחים שלכם טובה ותביאו השנה קרמבל תפוחים ושקדים טעים ובריא.
קרמבל תפוחים של סילביה
 
מה בפנים?
6 תפוחי עץ ירוקים מזן סמית  קלופים חתוכים לקוביות קטנות.
תערובת פירורים:
1 כוס שיבולת שועל גסה
1.2 כוס קמח שקדים
3 כפות סוכר קוקוס
מעט קינמון
50 ג' חמאת קוקוס מומסת
חופן  פלחי שקדים
אופן ההכנה
את התפוחים מפזרים בצורה אחידה בתבנית של פאי משומנת, מעליה מפזרים באופן אחיד את התערובת (התערובת פרורית)   מעל מפזרים פלחי שקדים לקישוט.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות עד שישחים
בתאבון וחג שמח

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.